Pagina a expirat! ro.mfirma.eu

Pagina dumneavoastră se găsește în continuare pe serverul ro.mfirma.eu, dar nu este vizibilă pentru alți utilizatori. Pentru a putea beneficia de toate funcțiile portalului nostru vă rugăm să contactaţi Biroul de Servicii Clienţi.

Ok

Transport maritim


Cod HTML/javascript

Ai nevoie de transport maritim? NUTU SPEDITION este solutia.

 

Transport maritim
Transport maritim

Veti beneficia de un transport sigur si avantajos din si care porturile din: China, Taiwan, Coreea, Japonia, Singapore, India, Malaezia, Israel, Egipt, Vietnam, Indonezia, Thailanda, Pakistan, Orientul Mijlociu, SUA, Mediterana si Nordul Europei.

 

· Veti avea suport prompt 24/7 din partea unui consilier dedicat:

· informatii cu privire la desfasurarea transportului dumneavoastra

· informatii cu privire la documentatie

· Va asiguram solutii eficiente in timp real:

· garantarea spatiului la nava

· pana la incarcarea marfii aveti costurile actualizate

TRANSPORT CONTAINERIZAT FCL SI LCL 

 

 

Transportul containerizat FCL (full container load) este activitatea suplimentara a societatii noastre. Va putem oferii servicii de transport maritim containerizat catre si dinspre porturile asiatice deservite de armatorul nostru. In calitate de freight forwarderi avem abilitatea de a gasi si negocia cu orice transportator maritim din Romania solutia optima pret/calitate catre si dinspre orice alta destinatie din lume.

Deoarece transportul containerizat LCL (less container load) s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, firma noastra a stabilit relatii de colaborare cu consolidatori din Romania si strainatate pentru a va putea oferi si acest tip de transport. Deja cunoscand toti operatorii de transport LCL din piata, va putem oferi solutia de transport LCL optima din punct de vedere pret, siguranta, timp tranzit.

Cod HTML/javascript
Cod HTML/javascript
Cod HTML/javascript