Pagina a expirat! ro.mfirma.eu

Pagina dumneavoastră se găsește în continuare pe serverul ro.mfirma.eu, dar nu este vizibilă pentru alți utilizatori. Pentru a putea beneficia de toate funcțiile portalului nostru vă rugăm să contactaţi Biroul de Servicii Clienţi.

Ok

Servicii


Cod HTML/javascript

 

Compania noastră oferă servicii de transport si logistica:

 

Transport:

transport rutier marfuri
transport in regim de exclusivitate
transport in regim de grupaj
transport mobila
transport colete
transport maritim
transport autoturisme
transport ADR
transport marfa paletata

 

Logistica:

logistica transport
monitorizare flote
permanenta comunicare cu clientul
intocmire documente de transport

Transport marfa Europa
Transport marfa Europa

 

Compania noastra va ofera servicii de transport rutier marfuri, intern si international, servicii de coletarie. Pentru ca dorim sa fim pentru clientii nostri un partener de incredere, putem sa gasim solutii logistice in domeniul transporturilor, sub rezerva posibilitatilor obiective, pentru orice tip de marfa, indiferent de volum si greutate, oriunde in lume.Putem organiza pentru compania dumneavoastra servicii complete de transport marfuri.

 

Servicii transport marfa oferite de NUTU SPEDITION
Cod HTML/javascript
Transport rutier marfuri
Transport rutier marfuri

Suntem decişi să vă oferim servicii de înaltă calitate prin furnizarea de asistenţă de către personalul nostru profesionist, la preţuri rezonabile. Experienţa noastră îndelungată în acest domeniu ne garantează, de asemenea, serviciile competitive. Personalul nostru calificat stă la dispoziţia dvs. Am prefera o abordare individuală şi, prin urmare, suntem pe deplin concentraţi pe nevoile şi cerinţele fiecărui client.

Activitatea noastră acoperă toate tipurile de nevoi logistice: expediere de mărfuri, transport, depozitare sau de alte servicii de expediere, transport comercial de marfă. Ne-am dezvoltat în ultimii ani şi am devenit o companie internaţională de logistică. Noi nu organizăm doar transporturi pentru clienţii noştri, ci le oferim şi o multitudine de servicii logistice suplimentare, precum cele legate de aprovizionare, producţie şi distribuţie de mărfuri.

Folosind soluţiile unui principal partener furnizor de logistică, clienţii noştri beneficiază de o serie de avantaje, cum ar fi creşterea veniturilor, profitabilitatea sporită, reducerea investiţiilor de capital, reducerea costurilor de operare, economisirea resurselor manageriale şi apropierea de clienţi datorită livrărilor mai rapide la un nivel calitativ superior.

 

Transport rutier Europa
Transport rutier Europa

Servicii terestre către marile oraşe ale Europei - livrări direct la client, reţinere pentru preluare sau livrare dintr-un punct în altul.Facilităţi terestre, în interiorul Europei - servicii terestre de expedieri client - beneficiar.

Aranjarea transportului rapid sau a unei combinaţii de servicii care să corespundă nevoilor dvs. de expediere printr-un transport cu livrare la termen.Posibilitatea de urmărire în timp real a expedierii, din momentul preluării şi până la livrare.Optimizarea rutelor pentru livrări prompte şi costuri eficienteDezvoltarea de soluţii personalizate pentru a satisface cerinţele speciale de transport.

Returnarea rapidă a expedierilor şi servicii non-stop, 365 de zile pe an.

 

Cod HTML/javascript
Parteneriat transport
Parteneriat transport

Datorita profesionalismului echipei noastre si a angajatilor foarte bine pregatiti, pornind de la dispeceri de transport, soferi si personalul de coordonare, ne-am impus rapid pe piata transporturilor din Romania, oferind clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, timpii de reactie fiind foarte buni. Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport, au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienti din diferite domenii.

Transporturi de marfa in majoritatea tarilor europene, avand ca punct de legatura Romania (exporturi/ importuri Romania – Europa);

 

[descarcă] 0.8 MB week-without-trucks

O saptamana fara transportul rutier de marfa

Transport marfa
Transport marfa

Nutu SRL va ofera servicii complete de transport si logistica.

 

  1. Servicii de transport in regim intern si international pentru marfuri generale;
  2. Solutii si tarife avantajoase pentru marfuri agabaritice;
  3. Transporturi rutiere catre orice destinatie;
  4. Servicii de transport ADR atat in regim complet cat si in regim de grupaj - in conditii de siguranta maxima;
  5. Pentru transporturile rutiere in Romania cat si in afara Romaniei, plata se face la km, pretul variaza in functie de greutatea si volumul marfii.

 

Cod HTML/javascript
Cod HTML/javascript
Cod HTML/javascript